Abordarea noastra

hr

Black Studio promoveaza videochat-ul GLAMOUR. Acest aspect se evidentiaza prin faptul ca nu suntem orientati catre clasicul videochat „adult” in care 99% din bani se fac folosind corpul, am descoperit ca inteligenta, zambetul si personalitatea pot aduce mult mai multi bani

There are no great limits to growth because there are no limits of human intelligence, imagination, and wonder.

-Ronald Reagan

Valorile care conteaza

hr
Aproape oricine poate lucra cu succes in acest domeniu daca intruneste cateva calitati

Eleganta

Eleganta

 tine atat de o calitate fizică, cat si de una morală, care nu are nimic comun cu îmbrăcămintea. Puteți vedea o femeie de la tara mai elegantă decât o așa numită femeie elegantă.

Pasiune

Pune pasiune in tot ceea ce faci.

 Tu ești ceea ce faci. Dacă faci o muncă plictisitoare, proastă și monotonă, șansele sunt mari ca intr-un final sa ajungi plictisitor, stupid și monoton.

Perseverenta

Nu ceda

Nimic nu este usor la inceput. Daca cedezi atunci cand dai de greu nu vei putea sa ai succes in aceasta activitate. Când mintea iti spune să renunti, trebuie să ignori gândurile negative și să continui.

Rabdare

Ai incredere in tine

Trebuie să crezi în tine și în capacitatea ta de a reuși. Răbdarea, perseverența și transpirația fac o combinație imbatabilă pentru succes.

Imaginatia

Imaginatia

ta este una din cheile de a trăi viața la un nou nivel. Dar fără ea nu ajungem nicăieri. Imaginatia ne ajuta sa avem succes in aceasta activitate.

Engleza

Engleza

 bine vorbita si bine scrisa, va deschide foarte multe „usi”. Vorbirea in Engleza faciliteaza interactiunea intre oameni si mentine interesul activ.

Istoria Black Studio

hr

Inceputurile

In anul 2008 am deschis primul studio in Bucuresti, intr-o zona centrala langa Piata Victoriei. Chiar daca nu am fost deschizatorii de drum in acest domeniu, citind forumurile de la acea vreme si avand viziunea noastra asupra acestei activitati, in scurt timp am crescut si am reusit ca in scurt timp sa formam o echipa compacta si directionata spre succes.

Pasii spre excelenta

Avand echipa formata si pasionata de ceea ce faceam, am simtit nevoia de dezvoltare. Astfel am deschis al doilea studio in aceeasi zona dar intr-o cladire de peste 400m2. Acest spatiu a fost amenajat cu mult bun gust pentru a face din locul unde muncim un loc cald, primitor, in care sa venim din placere si in care sa ne simtim ca ACASA, dar si pentru a face pe plac membrilor care au devenit din ce in ce mai pretentiosi in interactiunea cu modelele.

Prezentul

Acum, avand in spate o experienta de peste 9 ani, putem sa intelegem mult mai bine nevoile modelelor noastre. Stim care sunt calitatile unui model de succes si cum poate ajunge la sume fabuloase. Cunoastem cerintele site-urilor si incercam in permanenta sa venim in intampinarea inovatiilor pe care acestea le aduc in permanenta.

Site-urile cu care Black Studio colaboreaza

hr

Ia legatura cu noi

Ne poți contacta telefonic sau ne poți scrie în formularul de contact. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp și te vom programa pentru un interviu.

CONTACTEAZA-NE