Legalitate

Este legal sa lucrezi in domeniul videochatului?

MAI MULT

Termeni Utilizati

Care sunt termenii utilizati in videochat?

MAI MULT

Istoric videochat

Care este istoricul videochatului?

MAI MULT

Adult sau Non-Adult

Care este diferenta intre „adult” si „non-adult” si ce insemna acesti termeni?

MAI MULT

Conditii de angajare

Ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa poti lucra in acest domeniu?

MAI MULT

Program de lucru

Care este programul de lucru si care sunt orele cele mai rentabile?

MAI MULT

Oferta Black Studio

AFLA DESPRE OFERTA

Lucrezi in Conditii de Lux

Va punem la dispozitie cele mai bune conditii de lucru in domeniul videochatului. Decorul in care veti lucra este un decor luxos, extravagant, iar conditiile tehnologice sunt de ultima generatie.

0
Site-uri Partenere
0
Ani de Experienta
0
Modele cu care am lucrat

Cum te poti Angaja

Oricine poate lucra in acest domeniu pentru a castiga recunoastere internationala in acest domeniu, pentru a castiga independenta financiara si pentru a castiga incredere in sine

Informare

Te documentezi pe site-ul nostru (Intrebari Frecvente) si iti notezi intrebarile pe care doresti sa ni le pui…

Contact

Ne contactezi ori pe email, sau prin formularul de contact de pe site, sau telefonic si stabilim impreuna o zi de interviu.

Interviul

Interviul are loc la sediul nostru si consta intr-o discutie libera in care iti prezentam activitatea si studioul si raspundem la intrebarile tale

Angajarea

In cazul in care esti hotarata sa lucrezi alaturi de noi, vei completa o fisa personala si ti se vor face poze administrative si de promovare

Testimoniale

MODELELE NOASTRE VORBESC DESPRE BLACK STUDIO

Am inceput sa lucrez in urma cu multi ani din dorinta de a fi independenta financiar. Initial, fratele meu s-a angajat la Black Studio si chiar din prima luna a inceput sa castige atat de mult incat in scurt timp si-a cumparat masina, iar tot ceea ce isi dorea avea. Atunci cand am venit la Black Studio, m-a intampinat o echipa tanara care m-a ajutat sa devin din ce in ce mai buna in ceea ce faceam. Daca la inceput am pornit pe acest drum cu gandul de a imi cumpara o masina, pe parcurs m-am maturizat si acum aspir catre ceva mai consistent: o casa.

Sabrina, Black Studio

Am ajuns la Black Studio in 2010, dupa ce am avut doua incercari traumatizante. De aceea am venit cu neincredere si putin speriata de incercarile prin care am trecut pana sa ajung aici. Dar in momentul in care am ajuns si am intrat in biroul persoanei care se ocupa de angajari(chiar daca aceasta persoana era barbat) m-am simtit in largul meu, m-am linistit si am zis ca vreau sa mai incerc inca o data. Astazi sunt inca alturi de echipa Black Studio si ma mandresc cu faptul ca sunt parte integranta din aceasta echipa si ca pot sa imi aduc aportul la formarea altor modele de succes; acum sunt trainer al studioului.

Andreea, Black Studio

Ia legatura cu noi

Ne poți contacta telefonic sau ne poți scrie în formularul de contact. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp și te vom programa pentru un interviu.

CONTACTEAZA-NE